Izbori sve bliže: ¨HSS u Domoljubnoj koaliciji odgovoran je partner HDZ-a¨

Izborni stožer HSS-a
(FOTO: Filip Škrga)

10.09.2015. | Filip Škrga
Pregleda: 7913

U ovoj V. izbornoj jedinici imamo tri jake županije i puno birača koji očekuju da im predstavimo svoj model izlaska na izbore. Ovim putem želimo ih obavijestiti da smo potpisali sporazum s Domoljubnom koalicijom, rekao je u Donjim Emovcima na izbornom stožeru HSS-a za V. izbornu jedinicu koordinator Davor Vlaović. Tvrdi kako HSS ima dovoljno kvalitetnih ljudi koji će znati odgovoriti zahtjevima birača te da njihova stranka želi sačuvati hrvatsko selo tako što će mladima omogućiti bolje obrazovanje i radna mjesta.

– Imamo program za selo i poljoprivredu. Kod nove Vlade ćemo inzistirati na stvarnim investicijama u selo, a one bi morale mlade zadržati na njemu – izjavio je Vlaović. Izrazio je nadu da će HSS u V. izbornoj jedinici dobiti barem jednog saborskog zastupnika jer su oni jedina politička opcija koja ima program koji bi trebao riješiti probleme hrvatskog seljaka.




Zamjenik župana Željko Jakopović rekao je kako je HSS odgovoran partner HDZ-u te da novu Vladu nakon dolaska na vlast očekuju ozbiljni i teški potezi. Jedna od tema sastanka izbornog stožera HSS-a bilo je i preferencijalno glasovanje za koje tvrde da njihovi birači nisu dovoljno upoznati s njime.
– Preferencijalnim glasovanjem moramo dokazati koliko vrijedimo. U fokusu nam je animirati glasače i dati im do znanja tko smo – rekao je Jakopović.


I načelnik općine Bošnjaci Davor Juzbašić složio se kako je HSS jedini čuvar hrvatskog sela i ruralnog prostora. – Dogorjelo je nam je do noktiju. Mladi masovno odlaze. Bog je Dalmaciji dao more, a nama zemlju i šume. To moramo čuvati i voditi računa o mladima – poručio je na kraju. 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI