¨Ne mogu garantirati da će biti seksa, ali ni da neće. Bit će što bude¨

Zoran Grgić
(FOTO: Facebook)

12.08.2015. | Filip Škrga
Pregleda: 24918

Požežanin Zoran Grgić, o kojem su prije nekoliko dana  pisali zbog humanog pothvata spašavanja dječaka iz automobila parkiranog na suncu, ušao je među najboljih osam muškaraca koji se natječu za ulazak u Big Brother kuću. Prošao je audicije u Rijeci, Zagrebu i Beogradu, a ukupno je bilo prijavljeno više od 5.500 natjecatelja. Nada se da će producenti od osam najboljih koji su ostali izabrati njega kao novog kandidata u BB kući.

– Od nas osam izabrat će četvoricu. Nadam se i vjerujem u ulazak u kuću jer želim biti uzor mladima. Odluku o tome jesam li ušao ili ne znat ću do kraja idućeg tjedna. Ondje ću u svemu ići do kraja – ispričao nam je Grgić.




Ukoliko uđe u BB kuću u Beogradu ondje bi, ako izdrži sve zadatke, trebao boraviti tri mjeseca. Djevojku zasad nema i ne misli je tražiti u BB kući, ali vjeruje da će imati priliku za seks s nekom od djevojaka koje će se ondje naći.


– Ne mogu garantirati da će doći do seksa, ali ni da neće. Bit će što bude. Znam da vezu u kući sigurno neću tražiti i za nekog se vezati – priča nam.

Nedavno je s preostalim kandidatima bio pred BB kućom u Beogradu, a prošao je nekoliko intervjua te su ga često fotografirali. Audicije mu je bilo teško psihički izdržati u protekla tri mjeseca pa vjeruje da će postati prvi Požežanin koji se natjecao u Velikom bratu.  Uvjeren je da mu neće biti problem izdržati bez mobitela, televizije i ostale tehnologije.

– Ako sam u Korizmi mogao biti bez mobitela i izlazaka, onda ovo mogu bez problema. Bio sam i ostao sportaš, iako na lijevo oko vidim samo 15 posto. To će biti još jedna borba u kojoj želim pobjedu. Puno me mladih na Facebooku traži savjete o treninzima i prehrani, a sad bi to mogli gledati na televiziji jer ću živjeti sportski – kaže Grgić.



Priznao nam je da mu se život promijenio nakon što je dospio u domaće i strane medije kad je iz zaključanog automobila spasio dijete tako što je razbio staklo. Ljudi ga nakon toga zaustavljaju na ulici i ispituju o toj situaciji. Radi toga je iz Poreča, gdje radi kao privatni trener, pobjegao u Požegu samo kako bi posjetio nećake i odmah produžio na odmor u BiH.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI