Još ništa od nastavka radova u Osječkoj (foto)

Osječka ulica ostala je razrovana, a radnici su nestali
(FOTO: Vjeran Blašković)

09.08.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 9906

Opsežni radovi na nogostupu, proširenju i infrastrukturi u Osječkoj ulici, zaustavljeni prije početka ljeta, još uvijek nisu nastavljeni. Razrovana Osječka ulica tako stoji s materijalom uz cestu, smetajući vozilima i ponajviše posjetiteljima Opće županijske bolnice Požega.

Iako je Nenad Čer, voditelj slavonskobrodske ispostave Hrvatskih cesta u lipnju za 034portal najavio skorašnji nastavak radova, do toga ipak nije došlo.

- Zakonski propisi nas usporavaju. Raskinut je ugovor s izvođačem radova, tvrtkom Trgoingrad iz Sv. Ivana Zeline, koji je jednostavno prekinuo raditi. Hrvatske ceste su se osigurale za takav slučaj mjenicama jamstva u vrijednosti 200.000 kuna tako da je izvođač platio svoje nepoštivanje ugovora. Mi imamo dobru volju da se radovi što prije nastave, imamo i osiguran novac za njih, no zbog Zakona o javnoj nabavi oni neće moći biti nastavljeni prije rujna - tvrdi Čer.


U međuvremenu pogledajte kako izgleda Osječka ulica u Požegi:












(foto: Vjeran Blašković)


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI