Večeras Danko i Jelena sviraju u Požegi u ¨No Limit¨ baru uz ¨Happy Hour¨ za sve cure i žene

No Limit bar
(FOTO: M.M.)

14.07.2017. | 034 Portal
Pregleda: 13498

Ugostiteljstvo "No Limit" bar iz Požege danas u svome lokalu organizira ludu i nezaboravnu večer gdje će se za dobru atmosferu pobrinuti Danko Franić, Fantastico band i mlada pjevačica iz Osijeka Jelena.




Naime po prvi puta Danko i ekipa će nastupiti u Požegi, a No Limit poziva sve zainteresirane i željne već navedene dobre zabave da dođu od 21:30 sati. Uz glazbu uživo sve pripadnice ljepšega spola u vrijeme "Happy Hour-a" odnosno od 23:00 sata do 00:00 sati imat će besplatno piće medice ili kruškovca.












"Kao što znate svaki petak u našem lokalu imamo glazbu uživo, dok subotom većinom imamo DJ-a. Do ove suradnje je došlo na obostranu inicijativu i po prvi puta u sastavu Danka i Jelene u Požegi i u "No Limit" baru ali nadam se ne i zadnji.

Sve zainteresirane i željne "male" promjene glazbe pozivam večeras od 21:30 sati da nas posjete i da se dobro zabave, a u subotu 15.07. svira grupa "Anđeli" uz veliki Jeger party uz promotivnu cijenu od samo 8 kuna." - poručio je vlasnik Ante Abramović







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI