Zašto ću svoj glas dati Ivici Nikoliću

Ivica Nikolić
(FOTO: Iz privatne kolekcije Ivice Nikolića)

07.09.2016. | 034Portal
Pregleda: 17440

Ivicu Nikolića četvrtog na listi stranke "Bandić Milan 365, stranke rada i solidarnosti", mnogi znaju kao bivšeg gradonačelnika Kutjeva i kao čovjeka koji je u našoj županiji uspio razbiti mit o nemogućnosti suradnje između raznih stranaka na razini općina i gradova.  

Rođeni je Kutjevčanin koji  se kao 23-trogodišnji mladić, ostavivši suprugu i dvogodišnjeg sina kod kuće, odlučio priključiti obrani suvereniteta Hrvatske i pristupio ZNG-ama kao dragovoljac Domovinskog rata i zbog toga odlikovan Spomenicom domovinskog rata.  Nakon rata odlazi na rad u Ameriku (USA). No zov Kutjeva i rodnoga kraja je bio jači od svega i  on se nakon godinu dana vraća u domovinu, u Kutjevo. Tada se upustio u poduzetničke vode i otvorio knjigovodstveni servis u Kutjevu.




Na prvim neposrednim lokalnim izborima 2009. godine biran je za gradonačelnika Kutjeva kao i 2013. godine. U gradu Kutjevu mnoge stvari dovodi u red, manifestacije koje grad organizira postaju značajnije i posjećenije. Uspijeva riješiti i mnoge projekte vezane za grad, udruge, građane i dr. Na području Požeško-slavonske županije uspijeva za Grad Kutjevo osigurati najviše sredstava iz Eu fondova u iznosu od milijun eura, te iz ostalih izvora financiranja (Ministarstava) u iznosu od tri milijuna kuna.


Kao gradonačelnik Kutjeva je bio poznat po tome što je uvijek, u svakoj prilici i na svakom mjestu imao vremena i bio na raspolaganju  za sve svoje sugrađane, od najmlađih do najstarijih. Bez obzira tko je bio u pitanju i uvijek je bio voljan pomoći i saslušati svakoga.

I na funkciji gradonačelnika i kao građanin uvijek je bio čovjek iz naroda i čovjek za narod.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI