¨Prpiću treba tutor, mi nećemo dozvoliti njihovo uplitanje¨

Drago Lucić
(FOTO: Aleksandar Grlić)

08.10.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 12297

"Predsjednik Slavonije na dosadašnjih 10 sjednica Izvršnog odbora nije se nijednom javio za riječ, a kamoli dao neki prijedlog za boljitak nogometa u županiji. Međutim, na sjednici u petak konačno se nakon godinu i pol dana javio za riječ te je na neprimjeren način napao i omalovažnio rad cjelokupnog Izvršnog odbora, čiji je i sam član, i mene kao predsjednika", tvrdi u svom priopćenju Drago Lucić, predsjednik Nogometnog saveza Požeško-slavonske županije.

Lucićevo priopćenje zapravo je odgovor na priopćenje Krunoslava Prpića, predsjednika ŠNK Slavonija Požega, objavljeno u utorak. Prpić je, podsjetimo, kritizirao ŽNS i predsjednika Lucića zbog neodigravanja Lige limača u Požegi, zapostavljanja Požege i županijskog instruktora Damira Bognara.

- Na to sam reagirao, jer sam već bio upoznat s takvim kuloarskim razmišljanjima, i odgovorio mu da ako on u klubu mora imati koordinatora i tutora da ovaj Izvršni odbor, dok sam mu ja na čelu, neće dozvoliti koje kakvim koordinatorima i tutorima da se upliću u rad Saveza. Pojedini članovi Izvršnog odbora su se također javili za riječ jer su se osjećali povrijeđenima njegovim izlaganjem. Kako njegovo izlaganje nije dobilo javnu podršku niti jednog člana IO-a, predsjednik ŠNK "Slavonija" je nakon prospavane noći, bez obzira na obećanje da će ekipe limača doći u nedjelju na utakmicu u Vidovce,  "SAMOSTALNO" (sam i osobno) donio odluku o nedolasku istih kao i izdavanju priopćenja za javnost - tvrdi Lucić.


- Mišljenja sam da bi bilo bolje da su pojedinci, ako već ne mogu suspregnuti svoju taštinu, poslali navedeno priopćenje na IO NS PSŽ. Pitam se, kako će nakon iznesenih neistina te zločestih i zlonamjernih interpretacija sa same sjednice u priopćenju, pogledati u oči svima koji su bili prisutni na sjednici (deset nazočnih) - dodaje.


Za Damira Bognara, instruktora nogometa u ŽNS koji taj posao već 12 i pol godina obavlja volonterski, tvrde da je smijenjen i potjeran iz Slavonije te da dvije godine nije bio angažiran niti u jednom klubu. Dok je radio kao trener u Slavoniji, to im nije smetalo, ali sada im smeta kad je u Slaviji.

- NK "Slavija" Pleternica od 01. kolovoza 2015. godine angažirao je g. Damira Bognara u radu s mlađim selekcijama, smatrajući da je šteta da jedan takav dokazani stručnjak u radu s mladima ne prenosi svakodnevno svoja znanja na mlađe naraštaje, bez obzira u kojoj sredini radio. Čini mi se da nakon toga zapravo dolazi do poteškoća u komunikaciji i traženja problema tamo gdje ih nema - zaključuje Drago Lucić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Podržavate li porez na nekretnine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI