Požežanka Josipa Tomljanović: ¨Sad ću ja biti đubre! Tražim da mi se ispričate!¨

Josipa Tomljanović
(FOTO: Dnevnik.hr)

06.09.2016. | 034Portal/24 sata
Pregleda: 33448

Najgledaniji reality show "Farma" vratio se u novom izdanju. Farma je u novoj sezoni prerasla svoje dosad poznate ograde i podijelila se u dva ravnopravna gospodarstva koja se bore za prevlast. Već smo pisali kako je sudionica farme Požežanka Josipa Tomljanović.

Izgleda kako je farmerska idila trajala samo jednu večer, jer već sutradan i u jednoj i u drugoj farmi bilo je napetih tenzija. Iako su farmeri iz Nove farme za doručkom pričali o tome kako se dobro slažu i kako kao zajednica mogu sve učiniti, ni njihova farmerska idila nije dugo trajala, a svađa se odvijala između Josipe i Katice.

- Kod nas ima jedna bolnica koja se zove Vrapče! Josipa, lagano stani na loptu! - poručila je Katica Josipi koja se uzrujala oko shvaćanja poslova pojedinih farmera.


- Ja da sam htjela ići u ludnicu, ja bih se upisala davnih dana! Ja zahtijevam da se meni ispričaju! Sad ću ja biti đubre! - odbrusila je Josipa.


Tako treba Josipa, pokaži im. Požega je uz tebe! Kako se Josipa snalizi u ovom reality showu možete pogledati i danas u 20.15 sati na NOVA TV.

Izvor:24 sata



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI