Koncert Škore i bogat program povodom proslave Dana Grada Kutjeva i blagdana Male Gospe

Plakat
(FOTO: M.M.)

06.09.2017. | M.M.
Pregleda: 8285

Povodom proslave Dana Grada Kutjeva i blagdana Male Gospe Grad Kutjevo je pripremio bogat program gdje će se danas od 20 sati održati kulturno – glazbena večer " Kutjevu za njegov dan" u kinodvorani Kutjevo. Nakon toga, odnosno sutra 7. rujna kada je službena proslava Dana Grada Kutjeva u 10 sati biti će polaganje vijenaca kod središnjeg križa na groblju sv. Marka u Kutjevu, u 11 sati zakazana je svečana sjednica u kinodvorani Kutjevo te u 18:30 sati sveta misa ispred župne crkve rođenja Blažene Djevice Marije.

Blagdan Male Gospe je 8. rujna gdje će se s početkom u 11 sati održati svečana biskupijska misa ispred župne crkve rođenja Blažene Djevice Marije.

Utakmica NK Kutjevo i NK Slaven odigrat će se 9. rujna s početkom u 17 sati nakon čega slijedi od 19 sati bogat glazbeni i ugostiteljski program te veliki koncert Miroslava Škore s početkom od 20 sati na stadionu KN- Kutjevo.


U nedjelju 10. rujna u kinodvorani Kutjevo održat će se stand up "Ćubi comedy caffe" Damira Mihanovića Ćubija s početkom u 19 sati.





Gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir poziva sve Kutjevčane i Kutjevčanke ali i sve druge goste da se pridruže i uveličaju ovaj bogati program u čast proslavi Dana Grada Kutjeva i blagdana Male Gospe.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI