Mladi vatreni iz Lukača: Matej će igrati na Euru!

Matej Mitrović
(FOTO: Iz priv. kol. M. Mitrovića/Facebook)

01.06.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 17192

Mlada nogometna zvijezda iz Požeštine napreduje zaista zavidnom brzinom. 18-godišnji Matej Mitrović iz Lukača kod Kutjeva, donedavni igrač veličkog NK Papuk, a današnji igrač vinkovačke Cibalije, nastupit će na Europskom prvenstvu! I to ne kao zamjena ili promatrač, već u prvoj ekipi hrvatske nogometne reprezentacije U-19.

Matej o svome uspjehu ne voli puno govoriti. Ukratko nam je prepričao kako je na preporuku Damira Bognara, trenera Papuka, ove sezone zaigrao za Cibaliju iz Vinkovaca u 1. HNL. Trener ga je ubrzo ubacio u prvu seniorsku ekipu. Zatim ga je preporučio za zimski kamp, gdje se plasirao na trofejni kup. Ondje je odigrao odlične utakmice i bio zapažen pa je ušao među prvih 11 u reprezentaciji U-19 kao jedan od rijetkih mladih vatrenih koji ne igraju za Dinamo ili Hajduk.

- U kvalifikacijama smo se odlično iskazali, cijela ekipa. Divan je osjećaj znati da ćemo nastupiti na Europskom prvenstvu, ne mogu to opisati. Kažu da smo tamo jedna od najboljih mladih reprezentacija, a vidjet ćemo kako ćemo proći - rekao je Matej u razgovoru za 034portal.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI