APP-ov vozač zaboravio pokupiti putnice: ¨Ostavljene su da čekaju na suncu!¨

Autobusni kolodvor u Požegi
(FOTO: Vjeran Blašković)

17.07.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 17047

"Kćer mi je danas s prijateljicama trebala krenuti kući s ljetovanja. Međutim APP-ov autobus zaboravio ih je pokupiti. Ostavljene su da čekaju na suncu. To je nedopustivo", javio nam se ogorčeni roditelj 18- godišnjakinje iz Požege.

- Njih sedam prijateljica ljetovale su u Gajcu na Pagu. Autobus koji je krenuo iz Novalje trebao je skrenuti u apartmansko naselje Gajac po njih u 9,30 sati. Međutim, vozač ih je očigledno zaboravio. Nakon 50-ak minuta nazvale su APP gdje im je to i potvrđeno. Sada moraju više od dva sata čekati na suncu da po njih dođe Autotransov autobus koji će ih prevesti do Zagreba nakon čega moraju presjesti u drugi autobus za Požegu - prepričava dalje roditelj jedne od djevojaka.

- Točno je da autobus nije skrenuo u Gajac po putnike. Ne znamo zašto je do toga došlo. Nismo još zvali vozača jer on sada vozi. U trenutku kad su nam se djevojke javile, autobus je već prešao na kopno tako da se nije vratio po njih - rekao nam je Igor Krpan, direktor putničkog prijevoza u APP-u.


Kaže da im kupljene putničke karte vrijede i za taj drugi autobus te da će ih u Zagrebu dočekati predstavnik APP-a koji će im pomoći prilikom presjedanja u autobus za Požegu.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI