Požežanka Josipa Tomljanović sudjeluje u novoj sezoni ¨Farme¨

Josipa Tomljanović
(FOTO: Dnevnik.hr)

02.09.2016. | 034 Portal/Dnevnik.hr
Pregleda: 27247

Najgledaniji reality show "Farma", ove se jeseni vraća u novom izdanju. Farma je u novoj sezoni prerasla svoje dosad poznate ograde i podijelila se u dva ravnopravna gospodarstva koja se bore za prevlast. Nastale su tako Stara farma i Nova farma, a u avanturu života upustit će se uskoro 18 natjecatelja koji će se boriti za glavnu nagradu od pola milijuna kuna.

U avanturu života upustit će se uskoro 18 natjecatelja koji će se boriti za glavnu nagradu od pola milijuna kuna među kojima je i naša Požežanka Josipa Tomljanović.

Josipa za sebe kaže da je vesela, preiskrena i što drugi iskorištavaju, lijepa, pametna, snalažljiva, energična dobrica. Kaže da joj je najveća vrlina pomaganje drugima, a mana dugačak jezik. Želi ljudima pokazati što se sve može postići životom na selu, želi se vratiti svojim korijenima i prisjetiti se davnih dana koje smatra najljepšima u životu. Od životinja obožava konje i ovce, a od aktivnosti na selu kopanje, čišćenje štale i hranjenje životinja.


Ukoliko osvoji glavnu nagradu, kaže kako bi 50 tisuća kuna donirala Domu za nezbrinutu djecu, a od ostatka bi otplatila kredit, kupila auto i pomogla roditeljima.


Život na farmi trajat će tri mjeseca, a dolaskom na Farmu natjecatelji postaju farmeri. U novoj sezoni uvjeti života postaju teži, a pravila stroža. Od farmera se očekuje da budu spremni izdržati duže vrijeme bez mobitela, računala i odreći se udobnosti vlastitog kreveta, da budu dovoljno hrabri da rade i žive na farmi udaljenoj od civilizacije i budu spremni prihvatiti sve izazove koji će ih dočekati na osamljenom seoskom imanju.

Hit reality show, premijerno emitiran 2008.godine, nizao je uspjehe sa svakom godinom prikazivanja, pa je tako i prošle godine, vrativši se u velikom stilu nakon nekoliko godina pauze, postigao veliki uspjeh. Dogodovštine farmera svakodnevno je u prosjeku pratilo čak više od 632 tisuće gledatelja. Prema rezultatima gledanosti agencije AGB Nielsen četvrta sezona "Farme" bila je proglašena najgledanijim reality showom u Hrvatskoj.

Izvor: www.dnevnik.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI