Restoran Schon blick - mjesto za vaše vjenčanje iz snova (FOTO)

Restoran Schon blick
(FOTO: Schon blick)

27.08.2015. | Schon blick
Pregleda: 25098

Restoran i prenoćište SCHON BLICK s tradicijom dugom 26 godina, osim restorana i prenoćišta u  bungalovima uz jezerce svojim gostima sada nudi nešto novo.

Samo 10-tak minuta vožnje od Požege, u sklopu imanja Schon blick u Vetovu otvorena je dvorana za vjenčanja, krstitke, pričesti, krizme, momačke, djevojačke i ostale proslave. Imanje Schon blick je mjesto koje postavlja nove standarde proslava koje se događaju samo jednom u vašem životu i nikako ne smiju biti prepuštene slučaju.







Ako želite da vaše vjenčanje bude dan iz snova, posebno, romantično i nezaboravno, onda je Schon blick  idealno mjesto koje će ispuniti  sva vaša očekivanja. Schon blick nudi vam mogućnost cateringa, organizacije vaše djevojačke i momačke večeri, predsvadbeni domjenak (doček gostiju), a vjenčanja i evente organizirat će za vas gdje god poželite, na otvorenom ili zatvorenom prostoru i lokaciji koju izaberete.

U ljetnim mjesecima sala je poluotvorena s pogledom na prekrasnu prirodu. Sala za svečanosti prima do 200 gostiju, a po potrebi prostor se može smanjiti te tako nastaje intimnija i manja sala. Sala je uređena s naglaskom na bijele i nježne tonove s okruglim stolovima za sve uzvanike. Gosti mogu uživati i na terasi pod zvjezdanim nebom ljetne noći.





Iskusni tim pobrinut će se za organizaciju jednog od najvažnijih dana u vašem životu, za vrhunsku hranu i piće, uslužnu i profesionalnu poslugu. U neposrednoj blizini nalazi se i bungalov uz jezerce za mladence kako bi svoju bračnu noć proveli što romantičnije, a i dodatni bungalovi u koje možete smjestiti svoje goste.

Kako to i priliči pravom iznenađenju, mnoge bitne sitnice ne žele otkriti već vas pozivaju da putem kontakt forme rezervirate vaš dolazak i sami se uvjerite u mogućnosti koje za vas može osigurati Schon blick.

Restoran Schon blick na Facebooku


Restoran i prenoćište Schön blick d.o.o.
Zagrebačka 18, Vetovo
Mob: 098/484-850
Kontakt osoba: Anita Miličević
















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI