Novi predsjednik je Marijan Crnjac: ¨Moramo mogućnosti mladih podići na višu razinu¨

Marijan Crnjac
(FOTO: Lidija Galić)

29.04.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 13180

Marijan Crnjac predsjednik je Savjeta mladih Grada Požege. Izabran je danas jednoglasno na konstituirajućoj sjednici, a za njegovog je zamjenika izabran Dalibor Vranić.

Osim Crnjca za predsjednika se kandidirao i Danijel Majer. On je, međutim, svoj kandidaturu danas povukao uz obrazloženje da je član političke stranke te da ima dosta drugih aktivnosti.







- Nisam član ni jedne političke stranke, predsjednik sam i osnivač Požeške udruge mladih aktivista (PUMA) koja u zadnjih dvije godine ima itekako dobre rezultate u gradu i društveni se život mladih poboljšao. Mladi su počeli disati i neke su se stvari promijenile nabolje. Osim s udrugom želim podići mogućnosti mladih u Požegi na još veću razinu i smatram da kao savjetodavno tijelo Grada Požege možemo još bolje surađivati s Gradom – rekao je Marijan Crnjac.

Dalibor Vranić, potpredsjednik Savjeta mladih, dvije godine živi u Austriji. Za sebe kaže da je jedan od onih koji voli svoj grad i ubrzo se za stalno namjerava vratiti u Požegu.





Jedan od prvih poteza Savjeta mladih bit će organizacija Norijade, zajedničkog okupljanja maturanata.

- Ove godine ćemo napraviti nešto skromnije, uz DJ-a jer od Norijade nas dijeli samo desetak dana i imamo skroman ukupni budžet od pet tisuća kuna – rekao je Crnjac.

Uspjeh u radu novoizabranim članovima Savjeta mladih zaželio je gradonačelnik Vedran Neferović izražavajući nadu da će ovaj saziv biti aktivniji od prošlog.

Savjet mladih o svojim će aktivnostima izvještavati putem Facebooka, a sastajat će se najmanje jednom u tri mjeseca.









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI