Lucić: Uredit ćemo Munjaru nakon što ishodimo dozvole

Munjara Kuzmica
(FOTO: GI Kuzmica)

04.09.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 8919

"Mi jesmo za uređenje Munjare, ali trebaju se ispoštivati svi propisi institucije pravne države", odgovorio je Franjo Lucić, gradonačelnik Pleternice na pitanje o potpori uređenja nekadašnje hidrocentrale, tzv. "Munjare" u Kuzmici.

Podsjetimo, sljedećeg mjeseca Munjara će obilježiti 100. obljetnicu puštanja u rad, a članovi Građanske inicijative Kuzmica prikupili su sredstva od sponzora i započeli njezino preuređenje. Zatražili su potporu i pomoć Grada Pleternice, koji je ujedno vlasnik objekta. Gradonačelnik Lucić kaže da je pripremio odgovor koji im planira sutra poslati, a u četvrtak će ga poslati i medijima.

- Ukratko, mi se moramo držati propisa i ići redom. Nakon što budu ishodovane dozvole krenut će se s izgradnjom. Nama je to u planu već dulje vrijeme i radimo na tome. Kompletan odgovor dobit ćete u četvrtak pa ga objavite u cijelosti - rekao je Lucić, koji je za sutra najavio sastanak s predstavnicima Građanske inicijative, Mjesnog odbora Kuzmica i Grada Pleternice u zgradi gradske uprave. Tema sastanka bit će rješavanje problema Munjare.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI