¨Skrivila sam prometnu nezgodu, nisam vidjela od krivo parkiranih automobila¨

Snježana Veselin
(FOTO: Vjeran Blašković)

15.09.2015. | Vjeran Blašković
Pregleda: 11817

- Molim vas dođite i snimite parkirane automobile u Ulici Josipa Runjanina. Jučer sam imala prometnu nesreću jer od parkiranih automobila nisam vidjela i udarila sam u nadolazeći auto - javila nam se čitateljica Snježana Veselin.

Vozila sam svojom stranom i krenula zaobilaziti parkirani automobil, nisam uočila automobil i skrivila sam prometnu nesreću. Kriva sam, ali želim upozoriti sve stanovnike Požege i one koji dolaze u Policijsku upravu da je sve ovo veliki problem, apelira stanarka Runjaninove ulice Snježana Veselin.




- Vozim 19 godina, ali više neću, strah me je. Upozoravam da ovakvo stanje nije dobro i da se mora pronaći neko rješenje. Ovo vam zna sve biti ispunjeno automobilima ljudi koji odlaze obavljati poslove u Policijsku upravu. Neka ulice budu jednosmjerne ili neka se izgradi parkiralište za sve te automobile - razmišlja Veselin kako riješiti problem.


Šteta na automobilu kojega je udarila, kaže, iznosi oko 2.500,00 kuna.
- Nisam zvala policiju jer ja ne radim, kriva sam, a naplatili bi mi kaznu, što ja ne mogu platiti - govori nam sugovornica i pojašnjava da je s oštećenim vozačem ispunila obrazac o nesreći te da će njeno osiguranje pokriti štetu.












Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI