Ima li kraja bahatosti u požeškom SDP-u?

Zdravko Ronko, Zoran Milanović, Bruno Horvat
(FOTO: 034portal)

16.09.2016. | 034portal
Pregleda: 15897

U proteklih desetak dana održane su dvije sjednice, onaGradskog vijeća i Županijske skupštine, na kojoj su izostali prisustvovati isvojim prijedlozima pomoći u radu, ionako napaćenim stanovnicima gradova iopćina naše županije, vijećnici SDP-a.

Pitanje koje svakako treba postaviti svim građankama igrađanima naše županije je: Trebamo li i dalje birati SDP-ove kadrove kojisvojim nepojavljivanjem na radnim tijelima bojkotiraju rad istih a i narod kojiih je izabrao?

Iako se redovito svaki mjesec isplaćuje naknada vijećnicimanašim novcem, oni se, možda svojevoljno a možda i po nalogu stranačkog šefa, nepojavljuju na sjednicama.





Koliko je tu prisutno bahatosti i arogancije da od narodaizabrani, od naroda plaćeni ne sudjeluju u radu tijela u kojem se donose odlukeporadi svih nas i napretka naše sredine. Tko uopće daje sebi za pravo dadonosi odluke o nepojavljivanju u radu tijela? Vodi li se šefpožeško-slavonskog SDP-a primjerom bivšeg stranačkog šefa Milanovića, ako da,onda i on treba otići i pustiti nove ljude da povedu socijaldemokraciju u novubudućnosti i nove pobjede.



Polako dolazi vrijeme lokalnih izbora, izbora u kojima ćebirači birati i honorirati rad, odnosno nerad i pitanje je kako sadašnja strukturaSocijal-demokratske partije županije planira opstati ovakvim radom?

Što se to događa u nekada najjačoj stranci našeg podneblja,ne znamo, ali je sigurno da je potrebno učiniti zaokret u takvoj politici inarodu predstaviti nova lica, nove ideje i nove programe koji će u narodupobuditi vjeru i viziju u opstanak na ovim prostorima.

Hoće li među članstvom biti volje i snage za promjenom, bit će uskoro poznato javnosti a do tada nam preostaje, samo čekati.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI