Marijan i Nikola: Uživali smo u svakom kilometru (video)

Teška etapa na brdu na otoku Braču
(FOTO: Privatna kolekcija Marijana Crnjca)

31.08.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 11585

"Bilo je težih i lakših dana, ali uživali smo u svakom prijeđenom kilometru. Meni je to nezaboravno iskustvo. Ni u jednom trenutku nije bilo upitno da ćemo uspjeti doći do Dubrovnika, to smo si tako zacrtali i morali smo uspjeti. Zahvaljujem se svima koji su nam u tome pomogli", rekao je Marijan Crnjac, koji je s kolegom Nikolom Banožićem prešao 1.600 kilometara biciklom, na potezu Požega - Karlovac - Zadar - Dubrovnik - Hercegovina - Pag. Cijeli njihov put pratio je 034portal.


Dečke su iz Požege otpratili prijatelji na biciklima


Vožnja makadama kod Petrinje


- Nakon osam dana vožnje stigli smo u Dubrovnik. Potom smo preko Metkovića krenuli u Hercegovinu, posjetili rodbinu i prijatelje. Ondje nam je bilo najbolje jer smo se odlično zabavili.



Kod Zadra ih je uhvatila kiša


Pogled na more sa Šibenskog mosta

Najteže im je bilo šestoga dana, kada su došli nadomak Opuzena.

- Bilo je kasno, padao je mrak, a nigdje nismo mogli naći mjesto za kampiranje. To je dosta močvarno područje pa smo vozili 15-ak kilometara po mraku i nije nam bilo baš svejedno. Konačno smo stigli u Opuzen, tamo smo primijetili jedno skladište iza kojega smo prespavali.


Bilo je i puknutih guma

Prijeđen put, ostvaren jedan cilj.

- Uvijek se teži nečemu većem, još boljem. Ne bih ništa najavljivao jer ne znam što će se dogoditi, ali Nikola i ja smo razgovarali kako bismo nagodinu mogli krenuti put Beča. Naravno, ako budemo imali vremena i mogućnosti za to - dodaje Marijan.


Prava čar putovanja

Početkom srpnja mladi su Požežani stigli u Novalju na otoku Pagu, gdje su se zaposlili na iznajmljivanju jet-skijeva. Vratili su se u Požegu na par dana, ali početkom rujna opet idu u Novalju gdje će raditi do kraja mjeseca.



(Dolazak u Dubrovnik)



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI