Požežanin Filip Kezić prvak Hrvatske u Men`s physique

19. Hrvatsko prvenstvo u bodybuildingu i fitnessu
(FOTO: Fitness klub Play)

22.05.2016. | L.G./Fitness klub Play
Pregleda: 16879

Filip Kezić osvojio je prvo mjesto u kategoriji Men`s physique kategoriji na 19. Hrvatskom prvenstvu u bodybuildingu i fitnessu za muškarce i žene održanom jučer u Zagrebu. Na natjecanju su sudjelovala četiri natjecatelja iz požeškog Fitness kluba "Play".







U visokoj kategoriji (preko 178) savršenom formom ovaj 18-godišnjak uvjerljivo je pobijedio i među seniorima i među juniorima te potvrdio da su Požežani uvijek među najboljima u ovom sportu koji propagira sportski život, disciplinu i ljepotu.
U Filipovoj kategoriji nastupio je i Josip Plaščević koji je među juniorima bio  četvrti, dok se među seniorima plasirao na 5.mjesto, doznajemo iz Fitness kluba "Play".
Karlo Vajzer osvojio je drugo mjesto u kategoriji juniora bodybuilding do 75 kilograma. Iako uvjerljivo najmlađi u svojoj kategoriji pokazao je da će u skorijoj budućnosti biti ime koje će svi u ovom sportu znati.


U kategoriji Men`s physique (kategorija elegantnijeg izgleda), Karlo Brus zauzeo je četvrto mjesto (do 178 centimetara) među juniorima, dok je među seniorima bio peti.












Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI