Pogledajte spot za pjesmu ¨Sa mnom budi¨

Matej Baltić
(FOTO: Privatna kolekecija)

13.09.2016. | 034 Portal
Pregleda: 8859

Mladi glazbenik Matej Baltić, već poznat svojim sudjelovanjima na raznim glazbenim festivalima od kojih se mogu istaknuti "Darfest" u Daruvaru, "Zlatne note" u Križevcima i "Zlatne žice Slavonije" u Požegi, predstavlja novu pjesmu pod nazivom "Sa mnom budi".

Pjesma je snimana u studiju iskusnog producenta Krunoslava Matusa u Križevcima, a svojom premijernom izvedbom na "Darfest" festivalu postiže odličan uspjeh i prvu nagradu žirija koja je netom oduzeta zbog njima poznatih razloga. Tekst same pjesme napisala je Tatjana Draženović, a pjesma govori o neprežaljenoj ljubavi prema djevojci te o nadanju da bude uzvraćena.

Za spot pjesme se pobrinuo mladi nadareni umjetnik Sven Fuček te radnju smjestio na ulice grada Đurđevca, želeći na taj način ljepote svog rodnog kraja prikazati široj javnosti. Djevojku u spotu glumi Maja Peroković. Cijela pjesma je rađena u jednom iznimno ugodnom drustvu i odličnoj radnoj atmosferi, čemu svjedoči njena uspješnost. "Ovim putem zahvaljujem se svima koji su sudjelovali u izradi ove pjesme od samog pocetka pa do kraja"- rekao je mladi nadareni glazbenik Matej Baltić.


Spot za pjesmu pogledajte ovdje!





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI