Adriano na jednom mjestu pruža cjelokupnu njegu tijela i kose (foto)

Adriano Peić, vlasnik beauty salona Adriano u Požegi
(FOTO: Lidija Galić)

17.09.2014. | Promo
Pregleda: 20829

U četvrtak od osam sati svoja vrata u Požegi otvara novi beauty salon Adriano u Primorskoj ulici 20. U vrlo ugodnom ambijentu, dvoetažnog prostora od gotovo 70 četvornih metara, na jednom mjestu možete obaviti cjelokupnu njegu kose i tijela.



- Nudimo sve vrste frizerskih usluga po vrlo povoljnim cijenama. Muško šišanje košta 20, a žensko 25 kuna. Bojanje kose kod nas je 90 kuna te uz široku paletu boja iz naše ponude možete donijeti i vlastitu boju. Osim toga nudimo cjelokupno uređenje noktiju na rukama i nogama, od ugradnje umjetnih noktiju do postavljanja trajnog laka. Tu je i manikura ruku – rekao nam je vlasnik salona Adriano Peić.







Beauty salon Adriano u ponudi ima i anticelulitni program, cjelokupnu i parcijalnu masažu tijela i bodywrapping. Za svečane trenutke u beauty salonu Adriano će vas našminkati u skladu s najnoviji trendovima.





- Posebnost našeg salona je ekstenzija trepavica. Po tome smo jedinstveni u gradu, a uskoro planiramo uvesti i najnoviju, japansku metodu uređenja obrva– najavljuje Adriano Peić.





- U našem beauty salonu nema čekanja jer za sve usluge možete se naručiti na broj mobitela 099/ 776 13 16 ili jednostavno dođite osobno u Primorsku 20 i naručite se. Prepustite se osoblju koje uz stručne kompetencije iza sebe ima i bogato iskustvo u njezi kose i tijela – pozivaju iz Adriana.

Radno vrijeme beauty salona Adriano je od ponedjeljka do petka od 8 do 12 i od 16 do 20 sati te subotom od 8 do 13 sati.











Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI