Objavljen javni poziv za asistente u nastavi

Petica za dvoje
(FOTO: Pozega.hr)

21.08.2017. | Pozega.hr
Pregleda: 7639

Projektom "Petica za dvoje – IV. faza" osigurat će se pomoćnici u nastavi za 36 učenika s teškoćama u razvoju u tri osnovne škole u Požegi – OŠ Julija Kempfa, OŠ Antuna Kanižlića i OŠ Dobriša Cesarić. Projekt ima za cilj olakšati integraciju učenika s teškoćama u razvoju, njihovo emocionalno funkcioniranje, poboljšanje obrazovnih postignuća, uspješniju socijalizaciju i kvalitetu njihovog školovanje.

Projekt "Petica za dvoje - IV. faza" sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa "Učinkoviti ljudski potencijali" 2014.-2020. U sklopu projekta zaposleni pomoćnici će završiti edukaciju za pomoćnike u nastavi prema predviđenom programu osposobljavanja. Osim osnovne aktivnosti pružanja pomoći učenicima s teškoćama izradit će se promotivni materijal i održati različite promotivne aktivnosti.

Javni poziv za pomoćnike u nastavi objavljen je u četvrtak, 17. kolovoza na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područni ured Požega te na oglasnoj ploči i web stranici Grada Požege i trajat će osam dana.


Javni poziv možete pogledati i ovdje.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI