Oborila hrvatski rekord: Patricia može podići i teže od sebe

Patricia Janus
(FOTO: Mario Nakić)

05.07.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 11480

Za Patriciju Janus, trenutačno nezaposlenu 26-godišnju komercijalisticu iz Požege teško bi itko mogao na prvi pogled reći da je uspješna u jednom uvjetno rečeno "muškom" sportu kao što je powerlifting ili natjecanje u podizanju utega. Nakon samo mjesec i pol treniranja, Patricia je na svom prvom natjecanju na međunarodnom turniru u Đurđevcu pomela konkurenciju, osvojila prvo mjesto u svojoj kategoriji i oborila hrvatski rekord za žene podigavši 57,5 kilograma. Uspjeh je još i veći ako znamo da je njezina kategorija do 60 kg, što znači da može podići praktički i vlastitu masu.

- Dvije i pol godine treniram body fitness i dobro mi ide, a trener me je nagovorio da se okušam u powerliftingu i poslušala sam ga. Taj mi je sport zanimljiv jer želim vidjeti koje su mi granice i pomicati ih. Jako mi se sviđa, nastavit ću se time baviti pa ćemo vidjeti dalje - rekla nam je Patricia, članica Powerlifting kluba Body Art.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI