Nebulozne opomene: Umjesto odgovora Budimir prijeti tužbom

Lucić i Budimir
(FOTO: Lidija Galić)

22.08.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 15360

Još uvijek nismo dobili odgovor iz Grada Kutjeva o slanju opomena zbog neplaćenih računa, a zbog navoda kako su opomene poslane zbog već plaćenih računa za komunalnu naknadu ili onih koji su odavno otišli u zastaru.

Umjesto odgovora na naš upit, poslan dan prije objave članka na e-mail adresu [email protected] (inače objavljenu na gradskoj službenoj stranici), gradonačelnik Josip Budimir danas nam je poslao Zahtjev za ispravkom po njemu netočnih informacija objavljenih u tom članku. U svome zahtjevu navodi kako novinar nije provjerio istinitost sugovornikovih tvrdnji u nadležnom upravnom odjelu Grada Kutjeva, pritom potpuno ignorirajući upit poslan na službenu e-mail adresu Grada.

Osim toga, Budimir priznaje kako je opomena gospođi iz Ovčara, o kojoj je riječ u navedenom članku, poslana zbog računa koji je otišao u zastaru i da će dug biti otpisan. Budimir u svom zahtjevu uz loš pravopis prijeti tužbom protiv 034portala. Njegov zahtjev u cijelosti možete pročitati ovdje.


S obzirom da još uvijek nismo dobili odgovor na pitanje koliko je takvih opomena (zbog plaćenih računa ili onih koji su otišli u zastaru) poslano na području u nadležnosti Grada Kutjeva, upit smo ponovno uputili direktno na adresu gradonačelnika Budimira koji nam se danas nije javljao na telefon.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI