U Bzenici otvoreno najmodernije lovačko strelište u državi, vrijedi 3 milijuna kuna

Strelište u Bzenici
(FOTO: Filip Škrga)

12.09.2015. | Filip Škrga
Pregleda: 9638

Najmodernije lovačko strelište u Hrvatskoj otvoreno je u Bzenici gdje je počelo 21. državno prvenstvo lovaca u streljaštvu. Natjecanje je otvorio pomoćnik ministra poljoprivrede Domagoj Križaj. Pohvalio je domaćine te izrazio želju da bi novo strelište moglo doprinijeti jačem razvoju kontinentalnog turizma.

– Ovo je pravi primjer lovačkog entuzijazma – izjavio je Križaj. Inače strelište je izgrađeno po olimpijskim pravilima i s popratnim sadržajima vrijedno je oko tri milijuna kuna.

Đuro Dečak, predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza otkrio je kako je strelište u Bzenici jedino u Hrvatskoj koje osim trapa ima parkour i karabinsko strelište u koje je u posljednjih nekoliko mjeseci uloženo 300.000 kuna.


Lovci su nam potvrdili kako strelište ima svu potrebnu dokumentaciju te kako je trenutno u tijeku proces legalizacije. U planu je sadnja trave na nasipu oko karabinskog strelišta te postavljanje mete trčećeg vepra, ali i izgradnja kućice za stvari i opremu lovaca.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI