Josipa Miličević izabrana za predsjednicu Gradskog vijeća

Josipa Miličević izabrana je za predsjednicu Gradskog vijeća Kutjeva
(FOTO: Aleksandar Grlić)

19.06.2013. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 13961

Konstituirajuća sjednica kutjevačkog gradskog vijeća odvijala se u prijateljskom ozračju. Na sjednici nisu bili prisutni samo nezavisni kandidat Ante Pavković i Stjepan Kordiš iz SDP-a. Josipa Miličević iz HDSSB-a je izabrana s 9 glasova za i četiri suzdržana za predsjednicu Gradskog vijeća.

- Zahvaljujem se na ukazanom povjerenju i izboru, želim  čestitati svima koji su u ovom sazivu izabrani u vijeće, želim svima sreće i uspjeha u radu. Kao predsjednica Gradskog vijeća očekujem dobru suradnju sa svim članovima bez obzira s koje su liste, jer je ovakav sastav izbor i volja građana, a oni od nas očekuju ništa manje od dobre suradnje i rada u interesu Kutjeva i njegovih građana - izjavila je.

Krunoslav Petrović iz redova HDZ-a s 8 glasova za i 5 suzdržanih izabran je za potpredsjednika vijeća. I ovdje su vijećnici koji su podržali gradonačelnika Nikolića (koalicija SDP-HSU) bili suzdržani. Sjednica je završena za manje od 40 minuta. Unatoč verbalnim okršajima za vrijeme izbora, danas su se svi pokazali vrlo uljudni.


- Očekujemo suradnju u Gradskom vijeću i suradnju s gospodinom gradonačelnikom za dobrobit Kutjeva i svih prigradskih naselja. Nadam se prosperitetnom mandatu - kazao je Petričević.


Prisutni su bili i gradonačelnik Ivica Nikolić te njegov nestranački zamjenik Dean Pavić koji su također pružili ruku suradnje.

- Čestitke predsjednici i potpredsjedniku Gradskog vijeća Kutjeva. Nadam se da će suradnja kako su obećali biti maksimalna u interesu svih. Pozivam vijećnike da ne zaborave prisegu koju su dali i neka je se sjete prije svake sjednice na dobrobit svih ljudi na ovom području - izjavio je Nikolić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI