Pomozimo Katarini Drakulić prohodati

Plakat humanitarne zabave
(FOTO: M.M.)

28.06.2017. | M.M.
Pregleda: 15748

U nedjelju, 02. srpnja u Grabarju će se održati humanitarna zabava za pomoć Katarini Drakulić koja od rođenja nije napravila niti jedan samostalan korak, a sada joj se pruža mogućnost da to ostvari. Za prvi samostalan korak potrebna joj je naša pomoć.

Katarina je kćer Zorana Drakulića predsjednika, voditelja, alfe i omege MNK Zarilac te delegata trenutno zamrznutog statusa jer obaveze ne dopuštaju odlaske na utakmice. Od trinaeste godine u sportu kao nogometaš u Grabarju te Ovčarama do svoje 32.godina kada je morao prestati zbog operacije kralježnice.

Potrebna im je financijska pomoć kako bi Katarina mogla otići na višemjesečno liječenje u Dubrovnik jer tamo postoji velika, gotovo stopostotna šansa stati na vlastite noge i prohodati.


Tko nije u prigodi otići na samu zabavu može pomoći kupovinom nekoliko ulaznica koje možete pronaći u kafićima u Pleternici (Park, Red tab, Oaza, Valentino, Promenada) ili u Požegi (Bolte, Boba), a cijena jedne ulaznice je 10 kuna





Najjednostavnija stvar za sve ljude dobrog srca je uplatiti određenu svotu na Katarinin žiro-račun: Podravska banka HR 05 23860023100754269

Katarina je rođena u 32.tjednu i supruga je ostala bez plodne vode pa je došlo do krvarenja u mozgu te je bila 25 dana na respiratoru. Od drugog mjeseca njenog života borimo se i sada smo jako blizu cilja, a to je da stane na svoje noge. Prošli smo brojne ustanove i rahabilitacije – Požega, Zlatni Cekin, Osijek, Klaićeva u Zagrebu i još uvijek smo tamo. Ponekad smo išli nekoliko puta mjesečno, sada sve rjeđe. Prošle godine smo išli na operaciju tetiva nakon koje smo bili u Krapinskim toplicama i rezultat toga je da Katarina može uz nečiju pomoć stati na svoje noge i napraviti korake, ali hodati još uvijek samostalno ne može. Klinike vani postoje, ali to su enormni iznosi koje mi ne možemo platiti. Klinika Glavić u Dubrovniku nam je puno povoljnija i nakon pregleda rečeno nam je da će Katarina prohodati sa stopostotnom sigurnošću. No i to je prilično skupo, dio novca imamo no još uvijek nemamo dovoljno jer je boravak od tjedan dana 10 000 kuna, a trebala bi tamo biti dvanaest tjedana. Uz to trebamo računati na put, smještaj i sve ostale popratne troškove – riječi su hrabrog oca i istinskog sportaša Zorana Drakulića koji je vrlo blizu da dobije najvažniju utakmicu u svome životu.

U rujnu planiramo organizirati jednu humanitarnu malonogometnu utakmicu za Katarinu kako bismo se i mi pridružili pomoći našem malonogometašu Zoranu i njegovoj Katarini. Sigurno ćemo dovesti zvučno futsal ime kako bi gledatelji imali što vidjeti i uživati u potezima naših najboljih futsal igrača, a najbitnije da se tim putem prikupi što više novaca za pomoć obitelji Drakulić – najavio je povjerenik za futsal požeško-slavonske županije Jurica Bešlić

Pomozite obitelji Drakulić jer dobro je činiti dobro.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI