Neučvršćeni šaht mu razbio auto, štetu morao platiti sam

Dario Danilović žali se na šaht u Ul. Pavla Radića
(FOTO: Anđelko Banović)

03.09.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 12352

Više od mjesec dana u Ulici Pavla Radića vozačima prijeti oštećen šaht. Na taj nam je problem ukazao Dario Danilović kojeg je šaht, 50-ak metara od raskrižja Zrinske i Pavla Radića „olakšao“ za gotovo tisuću kuna.

- Vozio sam se normalno i pokušavao izbjeći naše neuredne, neodržavane i preduboke šahtove. Iako tu prolazim svakog dana, slučajno sam prešao preko jednog. Prednji kotač je podigao neučvršćeni poklopac koji je potom udario u zadnji desni kotač automobila. Od siline udarca iskrivljena je zadnja vilica na autu, rasječena guma i slomljena felga. Policija je napravila očevid, sve su poslikali i zvali komunalnu službu. Čekali smo ih gotovo pola sata, ali gospoda uopće nisu došli. Policajci su otišli i rekli mi da ih čekam, ako mi se da – prepričava Dario.







Nakon toga je, dodaje, otišao u gradsku kuću kod komunalnog redara. Bilo je vrijeme godišnjih odmora, neki su bili i na bolovanju te su mu rekli da dođe za tjedan dana kad se svi vrate na posao.

- Kada su komunalni redari došli na posao, dobio sam broj od jednog gospodina i nazvao sam ga zbog naplate štete. Na to mi je on odgovorio da se uopće ne bavim time jer neću izvući ništa, nego ću još sam morati platiti sudske troškove – dodaje Danilović.

Štetu je na automobilu sanirao o vlastitom trošku, no najviše ga od svega smeta što šaht još uvijek nije popravljen te i dalje predstavlja opasnost za vozače.

Komentar na ovaj slučaj smo pismenim putem zatražili iz Grada Požege. Odgovor ćemo objaviti kad ga dobijemo.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI