Reperi pokazali da hip-hop u Požegi ima budućnost (video)

Projekt ritam na hip-hop festivalu u Požegi
(FOTO: Mario Nakić)

17.07.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 9964

Unatoč neočekivano slabom odazivu, 50-ak ljudi u publici uživalo je u sinoćnjem nastupu mladih hip-hop izvođača iz Požege i okolnih gradova u caffe-baru Evergreen. U sklopu Požeškog kulturnog ljeta, ovogodišnji hip-hop festival nazvan je "Kaos", a organizirali su ga Turistička zajednica grada Požege i Kreativni kaos.

Publiku je u početku najviše zaintrigirao 16-godišnji reper Ićo iz Trenkova kod Velike svojim zanimljivim stilom i za njegove godine vrlo zrelim rimama. Nakon njega, još jedna mlada grupa - Kusur kujo opet je dokazala da ima srce domaće publike, ali i da dečki puno obećavaju. Osim njih, nastupili su još Rushed i Sammy te gosti iz okolnih gradova: Klinika, Maestro, S.U.X., Projekt ritam.

Očekivano su najbolju atmosferu postigli dečki iz Kreativnog kaosa: dobro poznati Požežanin Nellak, Lipičanin Ivan Grozni i Raaz iz Novske. Najavljena zvijezda večeri Tarantoo ipak zbog bolesti nije mogao doći. Tek pred kraj nastupa, prostor u Evergreenu se ugodno popunio, ali atmosfera je od početka koncerta bila dobra.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI