Galeb Goran zaveo našu Požežanku Josipu

Josipa Tomljanović Farma
(FOTO: Dnevnik.hr)

14.09.2016. | 034 Portal/Dnevnik.hr
Pregleda: 24300

Čašica više, noć i odsutnost farmera, za Gorana i Josipu bili su dovoljni da podlegnu romantičnim trenutcima. -"Kako sam ja tebe zakapira već prvi dan!"- priznao je Goran Josipi kada su ostali sami. Nedugo zatim, pali su i poljupci, a prema izjavama Josipe, čini se kako nisu bili tako bezopasni.




-"Bitan je taj klik. Ostala sam bez teksta, je li možete vjerovati?"- zatečena je bila Josipa, a Goran, koji je ulaskom u Farmu kazao kako je u vezi, jutro nakon je izjavio: -"Nisam tip za veze, nisu mi veze bile bas duge, ja sam noćni tip."






Josipa za sebe kaže kako naizgled ostavlja dojam grube osobe, no zapravo je vrlo osjećajna, a o Goranu ima samo riječi hvale. -"Za mene je Goran jedan izuzetno dobar i kvalitetan momak, pedantan, na svom mjestu. Malo je lajav, vrckast, ima jednu karakteristiku – dosta smo slični"-komentirala je Josipa dok je Goran poručio: -"Otvoren sam za ljubav na Farmi. Tu smo, nemamo izbora, što se nudi – uzmi!"




Vidjet ćemo kako će se njihova romansa na Farmi odvijati,a vi ne propustite nove epizode Farme na Novoj tv radnim danom u 20:15 sati!

izvor: www.dnevnik.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI