15-ak ekipa iz tri županije odmjerit će snage u Antunovcu

Mali nogomet - ilustracija
(FOTO: Arhiv)

12.08.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 6873

Drugu godinu zaredom u organizaciji Mjesnog odbora za blagdan Veliku gospu u Antunovcu kod Lipika održava se malonogometni turnir. Igrat će se u nedjelju, 14. kolovoza s početkom u 10 sati. Organizatori ove godine očekuju da će sudjelovati petnaestak ekipa iz Požeško-slavonske, Sisačko-moslavačke i Bjelovarsko-bilogorske županije.

- Osim samog nogometa, sudionici i posjetitelji će moći uživati u bogatoj ponudi hrane (pečenica i janjetina) i pića te cjelodnevnom glazbenom programu - rekao je Dalibor Culak, predsjednik MO Antunovac za 034portal.

Ekipe se mogu prijaviti na telefon 098-495-647 (Dalibor) ili u nedjelju do 10 sati na igralištu Majda u Antunovcu, gdje će se turnir održavati. Kotizacija po ekipi iznosi 100 kuna, a za najbolje su osigurane nagrade: pečeno janje i piće za prvo, pečeni odojak i piće za drugo, pet pečenih šarana i piće za treće i kobasice i piće za četvrto mjesto.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI