U Požegu i Kutjevo stiže prva organizirana grupa njemačkih turista

10.09.2017. | M.B./glas slavonije
Pregleda: 11107

Prva organizirana grupa njemačkih turista u Slavoniju dolazi već idući tjedan. Riječ je o gostima koji dolaze autobusom u organizaciji velike njemačke turističke agencije - I.D. Riva Tours iz Münchena i upravo ta informacija čini ovu vijest posebnom.

"Hrvatska je sada turistički hit u cijelom svijetu. Sada je pravi trenutak i za Slavoniju te itekako moguće turizmom oživiti istok Hrvatske i tu dovoditi i tisuću njemačkih gostiju godišnje", rekao je za Glas Slavonije vlasnik agencije, Selimir Ognjenović koji je i obećao da će pomoći turizmu Slavoniji te dodavši da su gosti iz Bavarske.

Turisti će posjetiti Požegu i Kutjevo


Turisti će biti smješteni u hotelu Osijek gdje će obilaziti ljepote Osijeka, a prvi obilazak ih očekuje u Zagrebu koji im  je ujedno i prva destinacija. Nakon Zagreba, obići će Đakovo, Kopački rit, Vučedol, Vukovar, Vinkovce... U našoj županiji će se zadržati tek jedan dan gdje će ići u razgledavanje Požege i Kutjeva uz uživanje u degustaciji vina u kutjevačkim podrumima.


Kako se svi turisti koji posjete bilo koju destinaciju u našoj županiji ponovno vrate, sigurni smo da će i ovdje to biti slučaj. Nadamo se da će Nijemci Slavoniju preporučiti i svojim prijateljima, rodbini i poznanicima te da ćemo ovakve organizirane grupe turista moći očekivati sve češće što može donijeti samo pozitivan ishod u financijskom smislu.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI