Dođoh, vidjeh, osvojih pobjednici vidovačkog turnira

Turnir je igran do 3 sata ujutro
(FOTO: Vjeran Blašković)

18.06.2011. | Vjeran Blašković
Pregleda: 8194

Nakon jednogodišnje pauze novo vodstvo NK Dinamo Vidovci-Dervišaga organiziralo je malonogometni turnir u Vidovcima koji je održan tijekom protekle večeri i noći. Nastupilo je 16 ekipa iz cijele Požeštine, a nagrade najboljima dodijeljene su u ranim jutarnjim satima.

- Odaziv ekipa je bio iznad očekivanja. Morali smo čak zamoliti dvije ekipe da se prijave na sljedeći turnir, čisto zbog eliminacijskog sistema natjecanja - rekao je Ivica Čabraja, zamjenik tajnika NK Dinamo.

Finalna utakmica odigrana je oko 3 sata ujutro. Prvu, drugu i treću nagradu - pečenku, 100 ćevapa i 20 piva dobitnici su podijelili s gledateljima kojih je većina od njih 400 ostala pogledati zadnje utakmice.


Prvo mjesto na turniru osvojila je ekipa Dođoh, vidjeh, osvojih za koju su igrali nogometaši iz više županijskih klubova. Oni su u finalu pobijedili ekipu Dream team iz Vetova rezultatom 3:2. Ekipa Jakšić pobijedila je u utakmici za treće mjesto ekipu Pizza bar Dinamo rezultatom 3:0.


Za pobjedničku ekipu Dođoh, vidjeh, osvojih igrali su: Mario Pavelić, Josip Zeba, Krešo Kordiš, Ivan Majetić, Marijan Maljković, Josip Martinović, Mato Martinović, Deni Pavić, Nikola Pongrac i Bruno Boban.

Sljedeći noćni malonogometni turnir u Vidovcima igra se 24. lipnja kada Vidovčani slave i dan župe Sv. Ivana Krstitelja. Sve zainteresirane ekipe mogu se prijaviti na stadionu NK Dinamo, a nagrade i kotizacija od 150 kn po ekipi će ostati iste.

- Razmišljamo i da za subotu 25. lipnja u poslijepodnevnim satima organiziramo turnir za najmlađe igrače, ali o tome ćemo odluku donijeti u srijedu - rekao je Ivica Čabraja.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI