Slučaj suca Arlovića

(Ilustracija)
(FOTO: M.R.)

10.07.2017. | Mladen Raguž
Pregleda: 11263

Inflacijom predstavljanja "kiosk” knjižica, kojih su autori počinitelji zločina detuđmanizacije, i onemogućavanjem izbora Mate Arlovića za suca Ustavnog suda Republike Hrvatske nastoje se umanjiti vrijednosti knjige "Hrvatska zajednica Herceg-Bosna i (pre)ustroj Bosne i Hercegovine” autora Mate Arlovića.

Arlović je rušeći optužnicu protiv službene politike Republike Hrvatske i predsjednika dr. Franje Tuđmana, negiranjem udruženog zločinačkog pothvata na čelu s hrvatskim državnim i vojnim vrhom i razbijanjem stvorene percepcije da je Republika Hrvatska bila agresor u Bosni i Hercegovini te rušeći i dokazujući neutemeljenom tezu da je dr. Franjo Tuđman s Miloševićem u Karađorđevu i Tikvešu dogovorio podjelu Bosne i Hercegovine, vjerodostojnim i potpunim dokazima (dokumentima), istodobno razotkrio i razmjere počinjenog zločina detuđmanizacije, čineći tako neizbježnim podizanje neupitnih i nepobitnih optužnica protiv nositelja i izvršitelja zločina.

Neizbor Mate Arlovića za suca Ustavnog suda Republike Hrvatske bitno slabi pozicije Republike Hrvatske i naše šestorke u Haagu, što bi u konačnici moglo rezultirati pravomoćnom presudom haaškog sudišta kako je Republika Hrvatska jedini agresor u ratovima 90-ih godina prošloga stoljeća. Razmjeri takve presude su nesagledivi, jer bi Republika Hrvatska bila izložena tužbama za ratne i druge odštete, a tisuće hrvatskih branitelja, sudionika Domovinskog rata, završilo bi u zatvorima.


Ozbiljna i odgovorna vlast to ne bi smjela dopustiti, nego bi izabrala Arlovića za suca Ustavnog suda Republike Hrvatske te optužila nositelje i izvršitelje počinjenog zločina detuđmanizacije, koji su svojim krivokletstvom i krivotvorenjem povijesnih činjenica obmanuli i u zabludu doveli i haaško sudište. Na taj način hrvatska bi vlast ojačala pozicije Republike Hrvatske i naše šestorke u Haagu te osigurala uspješan razvoj naše domovine Hrvatske i sačuvala hrvatski narod od propasti i nestanka.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI