Wrap s piletinom i tzatzikijem
(FOTO: iStock)
Sastojci:
1 krastavac narezan na ploške
250 g grčkog jogurta
500 g pilećih prsa, tanko narezanih
2 žlice maslinovog ulja
4 tortilje
4 rajčice, tanko narezane
Priprema:
Za tzatziki u zdjelu stavite naribani krastavac i jogurt, dobro promiješajte i začinite. Staviti na stranu. Piletinu posolite, popaprite i namažite žlicom maslinova ulja. Zagrijte preostalo ulje u tavi na srednje jakoj vatri. Pecite piletinu 8-10 minuta dok ne porumeni.
Zagrijte tortilje na suhoj tavi ili u mikrovalnoj pećnici. Rasporedite 2 žlice tzatzikija na svaku stranu, a u sredinu stavite piletinu, rajčice i narezani krastavac.
Po želji još malo začinite paprom, zatim preklopite tortilju, čvrsto zarolajte i poslužite.
izvor: Glas Istre