Požežanin Cvjetko Obradović imenovan pomoćnikom ministra unutarnjih poslova

Cvjetko Obradović
(FOTO: Facebook)

08.09.2017. | A.M./direktno.hr
Pregleda: 18141

Hrvatska Vlada na zatvorenom je dijelu svoje sjednice utvrdila odgovore na obrazložena mišljenja Europske komisije u vezi s otpadom, sa sezonskim radnicima i s prostornim planiranjem morskog područja te na Pismo službene obavijesti Europske komisije u vezi s osnivanjem i obavljanjem djelatnosti osiguranja i reosiguranja.

Odgovori koje je Vlada utvrdila bit će proslijeđeni Europskoj komisiji, a uobičajeno je da se sadržaj korespondencije s Komisijom u ovakvim slučajevima javno ne objavljuje, priopćeno je u četvrtak iz Vlade. Prihvatila je usmena izvješća o provedbi Nacionalnog programa reformi 2017. za kolovoz, te o stanju iskorištenosti sredstava ESI fondova u Republici Hrvatskoj i stanju ispunjenosti prethodnih uvjetovanosti.  

Prihvatila je i usmeno izvješće o pregledu zakonskih prijedloga iz Godišnjeg plana normativnih aktivnosti za 2017. godinu s posebnim osvrtom na reformske prioritete.


Požežanin Cvjetko Obradović imenovan pomoćnikom ministra unutarnjih poslova


Vlada je raspravljala i o kadrovskim pitanjima.  Tereziju Gras imenovala je državnom tajnicom u Ministarstvu unutarnjih poslova,  s 9. rujna 2017.

Tomislava Lendića razriješila je dužnosti pomoćnika ministrice vanjskih i europskih poslova. Novim pomoćnicima ministrice imenovani su Boris Grigić i Vice Skračić.

Joško Dorić razriješen je dužnosti pomoćnika ministra unutarnjih poslova, a novim je pomoćnikom imenovan Cvjetko Obradović.

Cvjetko je 52-godišnji Požežanin, sudionik Domovinskog rata u sanitetu te bojnik Hrvatske vojske, koji je svoju karijeru nastavio u Državnoj upravi za zaštitu i spašavanje, kako u Požegi, tako u Osječko-baranjskoj županiji. Obradović je jedini političar iz Požeško-slavonske županije koji je u izvršnoj vlasti RH.



izvor: www.direktno.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI