Umirovljeni policajac preko oglasa nudi svoju mirovinu, a zauzvrat želi samo jedno

Novac
(FOTO: Sb Online)

17.09.2017. | M.B./glas slavonije
Pregleda: 13364

Umirovljeni osječki policajac Vjekoslav Golub ovih je dana dao neobičan i, možemo reći, za današnje prilike vrlo human oglas. Naime, taj 90-godišnjak traži ženu bez mirovine i s njom se, ako to ona tako želi, može samo "registrirati”. Ono što mu je važno, kaže, jest da ga netko pokopa u grobnici u Koprivnici, gdje sada živi, a zauzvrat budućoj supruzi ostaje ne tako malena, policijska mirovina, piše Glas Slavonije.

"Zabrinjava me hoće li me netko nakon smrti pokopati u kakav pijesak i trebam suprugu koja bi me za moj novac pokopala u grobnicu. Otkako sam dao oglas, javile su se tri žene, no jedna kaže da se ne bi udala i da bi voljela živjeti u izvanbračnoj zajednici. Podsjetio sam je da onda nema nikakva prava, a to nije dobro. Ja želim svojom mirovinom od 3700 kuna nekome pomoći. Iznos nije pretjeran, ali nije ni malen", poručio je Golub.

izvor: Glas Slavonije



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI