Taxi Cammeo od idućeg tjedna u Požegi

Taxi Cammeo
(FOTO: Google)

11.10.2016. | 034 Portal
Pregleda: 15326

Tvrtka Cammeo jučer je i službeno najavila da će od sljedećeg mjeseca nuditi usluge prijevoza i građanima Požege. Tako će nakon Zagreba, Osijeka, Rijeke, Varaždina, Čakovca, Šibenika, Vukovara, Koprivnice i Požežani imati priliku koristiti usluge najboljeg i najpovoljnijeg hrvatskog prijevoznika.

Osim Požege, Cammeo će tijekom tekuće godine, svoje poslovanje pokrenuti i u Vinkovcima, Bjelovaru, Đakovu, Križevcima i Krapini čime će dodatno potvrditi svoju tržišnu nadmoć.

Cammeovim dolaskom na lokalno tržište, brojnim nezaposlenima koji se žele okušati u ovoj djelatnosti nudi se prilika da kao samostalni poduzetnici osiguraju stabilan posao s iznadprosječnim mjesečnim primanjima. Iz Cammea stoga pozivaju sve zainteresirane za posao da ih za više informacija kontaktiraju na besplatni broj telefona 0800 0001 ili putem internetske stranice cammeo-partner.com.


Korisnici Cammea će za vožnju do 5 km izdvojiti svega 20 kn, a uslugu će moći naručiti pozivom na telefonski broj 034 212 212, odnosno besplatno, jednim klikom na službenoj internetskoj stranici ili na Cammeo aplikaciji namijenjenoj za korisnike pametnih telefona s Android i iOS platformama.


Cijena usluge bit će tako istovjetna onoj u svim drugim gradovima te će biti dostupna krajnjim korisnicima svakodnevno 0-24 h. Tijekom prva četiri dana rada, na snazi će biti i promotivna cijena vožnje od 15,00 kn za 5 km unutar grada.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Podržavate li porez na nekretnine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI