Predstavljanje NL mladih i Mladena Raguža za Općinu Jakšić,u Eminovcima dana 28.04.2017.

NL mladih i Mladena Raguža
(FOTO: M.M.)

29.04.2017. | Mladen Mirković
Pregleda: 15351

Ispred NL mladih skupu se obratio mladi gsp. Stjepan Furundžija,rođen 30.06.1995. godine,student treće godine Prehrambeno tehnološkog fakulteta u Osijeku.

Istaknuo je bitne odrednice koje su motivirale njega i ostale mlade s područja Općine Jakšić da se aktivno uključe u skb i planiranje svoje ali i budućnosti ostalih na području Općine.

Razočarani načinom dosadašnjeg rada aktualnog načelnika gsp. Kovačevića te njegovim odnosom naspram stanovnika Općine kao i činjenice da se sve radi krajnje netransparentno i obavijeno velom tajne,da se favoriziraju osobe iz uskog kruga Interesne skupine iza krinke HDZ-a odlučili su aktivno ući u političku borbu te pokazati zajedno s nekoliko iskusnih kako životno tako i poslovno ljudi sa ciljem preuzimanja upravljanja nad Općinom u uskoj suradnji s stanovnicima iste.


Nakon uvodnog dijela riječ je uzeo kandidat za načelnika NL mladih gsp. Mladen Raguž rođ.05.04.1968. godine u Hodovu,općina Stolac,hrvatski branitelj i dragovoljac Domovinskog rata,diplomirao 1991. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.Nakon napuštanja redove HV-e zapošljava se u Financijskoj policiji (od listopada 1994.god) gdje ostaje do njezina ukidanja Odlukom Vlade RH iz 2002 godine. Nakon toga biva zaposlen u Croatia osiguranju na poziciji menadžera (direktor prodaje ) unutar Dobrovoljnog mirovinskog osiguranja te savjetnika Uprave CO gdje ostaje gotovo pet godina.


Nakon rada u Regionalnoj razvojnoj agenciji (dvije godine) a nakon ukidanja iste Odlukom osnivača (Grada Požege i Požeško slavonske županije) zapošljava se unutar realnog sektora gdje je i danas na pozicij direktora prodaje i savjetnika vlasnika tvrtke .( svi podaci lako i brzo provjerljivi)

Bitno je istaknuti da je gsp. Raguž bez ikakvih poteškoća dobio potvrdu iz Ministarstva pravosuđa da se ne nalazi u Kaznenoj evidenciji što je uzdrmalo redove svih onih "hrabrih ljudi" (kukavice i jadnici) koji se "hrabro" oglašavaju preko lažnih profila na Fejsu a u aranžmanu znanog pojedinca.

U kratkim crtama NL mladih i Mladena Raguža iznijeli su djelić svoga izbornog programa iza kojega stoje odgovorno a to su ;povratak subvencioniranja prijevoza srednjoškolskih učenika,stipendiranje svih redovitih studenata s područja Općine,te trenutačno zaustavljanje sulude ideje o izgradnji Gospodarske zone u ovome trenutku.

Skrb za stare i nemoćne osobe koje žive sami te povećanje materijalne naknade za iste da bi živjeli životom dostojna čovjeka.

Osiguravanje elementarnih potreba čovjeka u 21 stoljeću poput vodovodne i kanalizacijske mreže kao i niz drugih priejdloga koje će NL mladih i Mladena Raguža uskoro u cijelosti przentirati stanovnicima Općine.

Na koncu vrlo zanimljive diskusije NL mladih i Mladena Raguža na osnovu argumenata dokaza postavlja izravno pitanje gsp. Kovačeviću i njegovu zamjeniku" gdje je završilo trideset sedam (37) tisuća kuna kroz fiktivno izdanje faktura (računa) za tobožnju kupnju zastava RH u vremenskom periodu 2013-2016. Godine? Novac je nestao iz Općinskog proračuna a zastava RH nema,dodatno otegotna okolnost jest činjenica da na Državni blagdan prošle 2016.godine nije izviješen Hrvatski stijeg na Općinsku zgradu .Istaknut je i stav da će se NL nakon izbora orijentirati na koaliciju s ostalim NL sa područja Općine te na taj način stvoriti većinu u Općinskom vijeću.

Na koncu predstavljanja kandidat za načelnika gsp. Raguž te kandidat za zamjenika gsp. Stjepan Furundžija izrazili su u ime NL mladih i Mladena Raguža neizmjernu zahvalu gsp. Mandariću,vlasniku portala 034 a zbog činjenice da svojim objektivnim i neovisnim pisanjem doprinosi pluralizmu mišljenja i razvoju neovisnog novinarstva što je novi trend na našemu tržištu.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI