Bakula: ¨Bit ćemo opet sjajni, kroz koje kolo vraćaju se ozlijeđeni igrači¨

13.09.2015. | Vjeran Blašković
Pregleda: 6701

Slavonija je u 5. kolu 3. HNL istok na domaćem terenu izgubila 2:1 od Belišća koje je sada na 1. mjestu. Slavonija je nakon drugog uzastopnog poraza (trećeg ukupno) završila na 11. mjestu.

U prvom dijelu igra Slavonije bila je posložena, u 24. minuti gol za domaćine daje Matej Ivanović. U 76. minuti izjednačuje Ivan Jakovljević, dok drugi zgoditak u drugoj minuti nadoknade daje Marin Pilj.

- To je rezultat umora, igrali smo u srijedu. Ozlijeđeni igrači nisu se još vratili, od početne jedanaestorice pet igrača su juniori, može se reći kadeti. To smo htjeli, moramo ove sezone uigrati te igrače kako bismo u sljedećim sezonama imali prave seniore - rekao je trener plavih Marijan Bakula.


Nije nezadovoljan, priča s obzirom na okolnosti da igrači pokazuju odličan potencijal. Igra je bila dobra sve do tog nesretnog gola čemu je pridonio umor. Moji igrači na utakmice dolaze iz polja, s posla, umorni i to sve daje takav rezultat, što je razumljivo i nije za zamjeriti. Još kolo, dva i vratit će se ozlijeđeni igrači i kad dođu ekipe poput Slavije ili Marsonije uvjeren sam da će igrači briljirati, rekao je Bakula.


Slavonija u 6. kolu, 19. rujna, putuje u Đakovo.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI