Položite vozački ispit u Volvu, naučite voziti i u Zagrebu!

Herz instruktor Ivan Vlahović vožnju podučava u Volvu
(FOTO: Herz instruktor)

15.09.2011. | 034portal.hr
Pregleda: 9916

Često uvjeti u prometu na našem području i našim prometnicima nisu dovoljno složeni da bi kandidati nakon položenog ispita sigurno vozili po autocesti i velikim gradovima gdje je izgrađena kompleksna prometna infrastruktura (rotori, zeleni val, raskrižja u više razina, vozila na tračnicama, podzemne garaže i sl.).

Zato instruktor autoškole Herz Ivan Vlahović kandidatima koje će osposobljavati u automobilu marke Volvo omogućava vožnju autocestom do Zagreba te vožnju po samoj metropoli. Jedina je to takva prilika u Požegi!

Vožnja po autocesti i Zagrebu uključuje 1 sat vožnje po autocesti, 1 sat vožnje po Zagrebu i 1 sat vožnje po državnim cestama.


Cijena osposobljavanja za kandidate B-kategorije iznosi 5.603.85 kuna, najniža je to zakonom propisana cijena osposobljavanja kandidata, a sadrži 30 nastavnih sati prometnih propisa i sigurnosnih pravila i 35 nastavnih sati upravljanja vozilom.


Herz instruktor Ivan Vlahović instruktor je s visokom stručnom spremom cestovnoga smjera koju je stekao redovnim studiranjem u Zagrebu, a ima položenu i pedagošku skupinu predmeta. Predaje i prometnu struku predmeta u požeškom učilištu Obris.

- Dosadašnja iskustva su iznimno pozitivna, a vožnja izvan Požege uključena je u cijenu osposobljavanja. U tom vremenu kandidati nauče dovoljno da bi se samostalno nakon položenog vozačkog ispita uputili na vožnju po Zagrebu, kaže Herz instruktor Ivan Vlahović.

Automobili Volvo imaju vrhunske vozne karakteristike i jedni su od najsigurnijih automobila na svijetu.

Želite li učiti voziti kod vrhunski obučenog instruktora vožnje javite se Ivanu Vlahoviću, Herz instruktoru na telefone: 098 9066-084 ili 091 4554-904.

Kliknite! Postanite Facebook prijatelji sa Herz instruktorom Ivanom Vlahovićem i saznajte odmah sve o ovoj iznimnoj prilici.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI