Meca Cazin dolazi u Požegu predstaviti film ¨Macola¨

Leonardo Matijević i Meca Cazin
(FOTO: Iz privatne kolekcije L.Matijević)

18.07.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 15206

Amel Družanović, poznatiji kao "Meca Cazin" koji svojim brojnim video klipovima unosi veselje u domove, gostovati će u Požegi 7. kolovoza. On će predstaviti svoj prvi dugometražni film, komediju "Macola" u Caffe baru Saloon u (Mesnička 4, Požega) 19. sati. Inicijator ovog događaja je Požežanin Leonardo Matijević.  

- Uvidio sam da Meca ima puno fanova kako na cijelom Balkanu tako i u samoj Hrvatakoj.  Film koji su snimili je imao premijeru po cijeloj BiH te sam htio da ju ima i u Hrvatskoj. Pomislio sam zašto ne baš u Požegi? Čuo sam sa menadzerom filma, preko njega dosao do Mece našli smo se i dogovorili premijeru na koju će doći glavni glumci: sam Meca i "Omčo" - rekao je Leonardo Matijević.





Meca Cazin, internet je senzacija i jedna od najpopularnijih YouTube zvijezda u regiji. Njegovi kratkometražni filmovi, skečevi i parodije imaju više od 76 miliona pregleda.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI