U Mama mii iz nove, najbolje, svjetske krušne peći Marana od ponedjeljka stižu i napolitanske pizze

FOTO: 034/Mama mia

26.9.2021. | 10:55 | 034 portal
Pregleda: 14002

Pizzeria Mama Mia koja radi već 14 godina, od prvog je trenutka radila s domaćom, slavonskom krušnom peći. Zbog kvalitete svojih proizvoda i zadovoljstva gostiju odlučili su nabaviti još jednu krušnu peć, ujedno najveću i najjaču, tvrtke Marana. U Marana rotirajuća krušnu peć stane 8 srednjih pizza  ili 4 jumbo pizze. Na ovaj investicijski poduhvata vlasnici Pizzerie Mamma mia odlučili su se kako bi i dalje kvalitetu usluge i zadovoljstvo gostiju držali na visokom nivou.



Posebnost krušne peći Marana krije se u njezinoj rotaciji. Naime,  pizze koje se peku na rotacijskoj šamotnoj ploči kruže oko vatre što daje poseban okus i hrskavost tijesta pa kao konačni proizvod dobijete kvalitetno pečenu pizzu.





VELIKA NOVOST: Od ponedjeljka u ponudi Napolitana pizza

Svoju dosadašnju raznovrsnu ponudu od 50 ak različitih pizza, Pizzeria Mama mia obogatit će, već od  sutra novom Napolitana pizzom. To je ujedno i drugi razlog nabavka krušne peći Marana.



Pizza Napolitana zaštićena je pizza te je samim time i receptura zahtjevnija. Da biste ispekli kvalitetnu napolitana pizzu potrebno je znanje te vješt pizza majstor. – Mama mia i Dolce Vita imaju kvalitetno osoblje. Imamo šest pizza majstora. Prva i osnovna stvar su ljudi, čovjek je bogatstvo. To su sve vrijedni, dobri, sposobni i stručni pizza majstori.-ističe Vladimir Drežnjak., vlasnik pizzerie Mama mia.



Osim stručnog osoblja, za izradu Napolitane potrebna je i kvalitetna krušna peć jer se pizza Napolitana ne može raditi na običnoj peći za pizzu. Da biste uopće dobili teksturu tijesta i prozračnost kakvog zahtijeva receptura, temperatura u peći mora biti minimalno 450°. Treći uvjet za prvorazrednu pizzu krije se u kvaliteti probranih sastojaka. Tijesto u koje ide jako malo germe, radi se od super kvalitetnog, glatkog brašna, ekstra djevičanskog maslinovog ulja i morske soli, a za nadjev se koriste najbolje rajčice te Buffalo mozzarella.

Pizzeria Mama mia u svojoj ponudi svojim gostima ponudit će Napolitana pizze s nadjevom od pistacija, tartufa i mozzarelle, a budući da je Marana rotaciona krušna peć prva u cijeloj Slavoniji, kakvog je okusa pizza Napolitana pečena u prvoklasnoj krušnoj peći moći ćete isprobati, već sutra na dobro poznatoj adresi Pizzerije Mama mia.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćete li izaći na drugi krug lokalnih izbora u Požegi?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI