Nasamareni Jaroš: Prvo ga pozvali pa izbacili iz ekipe

Matej Jaroš osvojio prvo mjesto na utrci u Pakracu
(FOTO: MK P.P.)

05.10.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 13493

Iako je obranio prošlogodišnji naslov prvaka Hrvatske u kategoriji MX2 na PH u motocrossu, Požežanin Matej Jaroš ipak neće predstavljati svoju zemlju na Kupu nacija Europe idućeg vikenda u Bugarskoj.

- U ponedjeljak sam dobio poziv za sudjelovanje na tom natjecanju, međutim idućeg dana mi je stigao proslijeđeni e-mail Antuna Karasa, predsjednika Komisije za motocross, u kojemu stoji kako ja ipak neću nastupiti na kupu. Za to je naveo dva razloga: dresovi su već unaprijed bili izrađeni i nisam nastupao u rujnu na svjetskom kupu, koji je, prema njemu, bio trening za Europski kup - kazao je Matej Jaroš u razgovoru za 034portal.

Umjesto Mateja, u njegovoj će kategoriji Hrvatsku predstavljati drugoplasirani Hrvoje Karas, inače sin spomenutog predsjednika Komisije za motocross.


- Zanimljivo je da o toj promjeni mene osobno nitko nije obavijestio, već su mi proslijedili mail koji je on poslao članovima Hrvatskog motocross saveza - objašnjava Matej.


Da nije vidio taj mail, požeški motocross vozač bi otputovao idućeg vikenda u Bugarsku ni ne znajući da je izbačen iz reprezentacije.

U nekoliko navrata pokušali smo dobiti spomenutog predsjednika Komisije za motocross Antuna Karasa na mobitel, no nije se javio. Kasnije je poslao SMS: "Ne mogu se javiti, u Mađarskoj sam u toplicama. Ajde bok."


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Podržavate li porez na nekretnine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI