Slavonija ostaje u 3. ligi, cilj je zadržati prvo mjesto

Mitar Obradović, predsjednik NK Slavonija
(FOTO: Aleksandar Grlić)

04.05.2013. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 5102

Mitar Obradović je ponovno izabran za predsjednika ŠNK Slavonija, dopredsjednici će biti Natalija Mataić i malo manje poznati SDP-ovac Igor Gacik. Novi predsjednik skupštine, po novome znatno manjih ovlasti je Bruno Horvat čovjek s već puno posla kao direktor Turističke zajednice i predsjednik Teniskog kluba, a zamjenik će mu biti Goran Todorović.

Na izbornoj skupštini donesen je i financijski plan rada težak oko milijun kuna, iz kojeg je vidljivo da će Slavonija ostati u 3. ligi. Uvedeno je i obvezno plaćanje članarine od 10 kuna za one koji žele ostati članovi skupštine. Prikazano je financijsko izvješće. Rashodi su 2012. bili oko 807.000 a prihodi oko 808.000 kuna. Za usporedbu 2011. su prihodi bili 465.000, a rashodi 435.000 kuna.

- Realno pretprošle godine smo imali minus oko 150.000, bilo je zaostataka u plaćanju sudaca od prije dvije godine i to se sada ne vidi u izvješću, što je bilo loše, a 1. siječnja 2013. smo imali samo tekuće obveze i podmirili smo sve zaostale obveze - pojasnio je Obradović.


Osim obaveza koje klub mora ispuniti za drugu ligu i o kojim smo nedavno pisali, pojavili su se veliki dugoročni planovi.


- Predlažemo da se Rekreacija poveže mostom sa Slavonijom i da se napravi novi pomoćni teren jer ovaj je sada neodgovarajućih gabarita. Grad veličine Požege mora imati i jedno igralište s umjetnom travom površine 25 x 45 metara gdje se može raditi trening u zimskim uvjetima, bilo bi ga dobro i natkriti tad bi se stekli uvjeti za igranje nogometa kroz cijelu godinu. Veliki problem je nedostatak dvorane, Grabrik zimi ne može primiti oko 200 djece koju treniramo i imamo oko 4 mjeseca vakuum, tad gubimo dosta djece - rekao je novi/stari predsjednik.

Imenovan je i novi nadzorni odbor, stegovni sud, verifikacijska komisija. Tajnik će biti Darko Pandžić. Istaknuta je jasna vizija u kojoj će ove godine klub tražiti prvo mjesto u 3. ligi i raditi na usavršavanju omladinskih pogona.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI