Naši danas uspješni: Slavonija pomela Otok, a Lipik Đakovo

04.05.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 4512

Požeško-slavonski predstavnici u 3. HNL istok danas su izborili vrijedne pobjede. Nogometni klub Slavonija iz Požege svladao je na domaćem terenu goste iz Otoka, a Lipik je također kod kuće slavio protiv Đakova.

Slavonija - Otok 2:0

Otočani su došli u Požegu odlučni da osvoje barem bod, postavili su se čvrsto pa igrači Slavonije unatoč inicijativi i prilikama nisu uspjeli zatresti mrežu gostiju u prvom poluvremenu. U nastavku utakmice otpor gostiju je slomljen, a golove im postižu Matias Šulc i Bruno Boban.


- Utakmica je bila čvrsta i prava prvenstvena. Čestitam svojim igračima na odličnoj borbi i nadam se da ćemo tako i nastaviti u sljedećim kolima. Nažalost, ozlijeđeni su nam Josip Martinović i Nino Parmaković koji vjerojatno neće moći nastupiti u sljedećem kolu u Cerniku - rekao je Krešo Poleti, trener Slavonije.

Lipik - Đakovo Croatia 2:1



Lipičani su odigrali dobru utakmicu i osvojili bodove koji će se možda pokazati vrlo važnima za ostanak u ligi. Na kraju prvog poluvremena bilo je 1:0 golom Danka Cerovečkog, da bi gosti iz Đakova u nastavku izjednačili, ali konačnih 2:1 za Lipik postavlja Dean Turkalj.

- Bila je to prava prvenstvena utakmica s nekoliko dobrih prilika s obje strane. Naši su dečki zasluženo pobijedili jer su nakon poraza u Cerniku sada pokazali solidnu partiju. Još ništa nije gotovo, ostalo je još 5 kola do kraja prvenstva, ali vjerujem da ćemo ostati u ovoj ligi - komentirao je Zoran Hofman, sportski direktor NK Lipik.

Treći predstavnik Požeško-slavonske županije u 3. HNL, NK Slavija iz Pleternice gostuje sutra u Županji gdje će se boriti s Graničarom, izravnim konkurentom za treće mjesto.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI