Prvi dojmovi nakon otvorenja Poljo-Davor mesnice: Kupci nam govore da su napokon osjetili zaboravljene okuse

Otvorenje Poljo-Davor mesnice
(FOTO: GBRL Studio)

29.10.2024. | 15:51 | PR
Pregleda: 7535

Poljo-Davor d.o.o. firma je koja se bavi stočarstvom, poljoprivrednom proizvodnjom te trgovinom. Već trideset godina se bave poljoprivredom, a prije godinu dana su otvorili svoju mini klaonicu. No, tu priča nije stala.

U 4. mjesecu ove godine niknula je njihova prva mesnica u Novoj Gradišci, a svega šest mjeseci kasnije, točnije prošli petak 25.10., otvorili su i drugu mesnicu u Požegi na adresi Ul. Hrvatske matice 12. Njihova posebnost upravo je cilj da svojim kupcima pružaju visoku kvalitetu mesa. Tako u mesnici možete pronaći isključivo meso s njihovih farmi koje nosi oznake: 100% hrvatsko, GMO FREE, Dokazana kvaliteta, Prirodni Uzgoj i 100% slavonsko.




Kako kažu, zadovoljni kupci, česti upiti i stalna dostava u Požegu motivirala ih je da otvore i drugu mesnicu: “Motivirali su nas zadovoljni kupci u drugim gradovima, te sve češći upiti kao i ostvarene suradnje u prodaji mesa u Požegi. Stoga smo otvorili mesnicu u kojoj nudimo meso s naše obiteljske farme, koje svakodnevno dolazi svježe u mesnicu. “ – objašnjava Filip Gelemanović.




Ponuda u mesnici obuhvaća svježu junetinu, teletinu, svinjetinu i janjetinu te njihove prerađevine poput kobasica i ćevapa. A od nedavno, u svoju su ponudu uvrstili i krunu proizvodnje – Premium liniju Dry Age odrezaka. Objašnjavaju da su prezadovoljni reakcijama kupaca te da se u cijeloj Hrvatskoj traži komad više, a posebice u Zagrebu. Radno vrijeme mesnice je od ponedjeljka do petak od 07:00 do 15:00, a subotom do 13:00 h.

Vode se segmentom “od polja do stola” kako bi kupcima pružili visoku kvalitetu mesa. Njihova glavna prednost je upravo ta što imaju priliku prodavati meso za čiju kvalitetu oni odgovaraju. Životinje su hranjene isključivo s hranom s njihovih polja. Imaju telad i krave koje pasu na njihovim pašnjacima te svoje prostore u kojima se one hrane. Čast im je upravo što to meso stiže na police njihove mesnice.



“Cilj nam je zadržati kontinuitet kvalitete mesa i upravo cijeli proces “od polja do stola”, što smo otvorenjem ove mesnice upravo i dokazali“ - navodi Dino Gelemanović

Prvi dojmovi još uvijek se skupljanju, a na otvorenju su prve kupce počastili i domaćim slavonskim delicijama, kolačima i kojom čašicom rakije.
“Prve reakcije kupaca su takve da su napokon osjetili zaboravljene okuse domaće hrane i drago nam je da smo bili dio nedjeljnog ručka mnogih Požežana. Zasada smo zadovoljni prodajom i pričekat ćemo s daljnjim otvaranjima. “ – govori Filip.



Meso slavonskih pašnjaka primjer je održive poljoprivredne proizvodnje koja omogućuje kupcima zdravo, svježe, domaće meso bez antibiotika, rođeno i uzgajano hranom slavonskih polja, te ono najvažnije, uživanje u vrhunskim komadima mesa. Sve o njihovoj ponudi možete saznati na Poljo-Davor Facebook i Instagram profilu.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Podržavate li porez na nekretnine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI